UPF Visita a Figueres

Aquest dissabte, 16 de febrer, el Voluntariat Lingüístic va organitzar una sortida a Figueres, on vam visitar el Teatre-Museu Dalí i el castell de Sant Ferran.

El grup, format per trenta estudiants de grau i de postgrau de la UPF, va començar la visita amb un breu recorregut per la ciutat, on vam poder veure, entre altres curiositats, la casa on va néixer i la casa on va viure Salvador Dalí, i també la Rambla i alguns dels principals carrers i monuments de la ciutat. Tot seguit vam visitar el Teatre-Museu Dalí, que és sense cap mena de dubte l’edifici més emblemàtic i representatiu de Figueres i està considerat l’objecte surrealista més gran del món. Després vam visitar el castell de Sant Ferran, una impressionant fortalesa militar del segle XVIII que està considerada el monument de més grans dimensions de Catalunya. Després vam tornar al centre de Figueres a dinar, i a la tarda alguns delsestudiants van aprofitar per visitar l’exposició “Dalí Joies” i també el Museu del Joguet de Catalunya, únic a Catalunya i al món i en què també s’exposen algunes joguines de Salvador Dalí.

Tu hi vas ser? Troba’t a les fotos!

Escrit per diana el 16 de Febrer, 2013