Aquest darrer dissabte, 23 de febrer, el Voluntariat Lingüístic de la UPF va fer una visita per la ciutat de Manresa, la capital del Bages, coincidint amb la Fira de l’Aixada, una festa en què la ciutat recrea un mercat medieval i proposa un viatge al segle xiv. Malgrat el fred que feia i la nevada que de matinada havia caigut sobre la ciutat de Barcelona i rodalia, van assistir a la visita una vintena d’estudiants.

Durant la visita, que va durar prop de quatre hores, vam poder veure les muralles medievals, la Seu, el Pont Vell i l’Ajuntament i vam entrar a la Cova de Sant Ignasi de Loiola, i vam poder gaudir, també, dels espectacles medievals que es feien al carrer: demostració d’oficis medievals, tir amb arc, balls tradicionals (joglars, música àrab i Ball de Nobles) i una exposició de falcons i àligues.

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per diana-editor el 23 de Febrer, 2013