UPF Visita a Sitges març 2013

Aquest dissabte, 16 de març, el Voluntariat Lingüístic va organitzar una visita guiada a la bonica i turística població de Sitges, considerada un dels principals centres del Modernisme català.

La dotzena d’estudiants que hi van assistir (a la UPF estem en època d’exàmens, i això s’ha notat!) van poder gaudir d’una visita guiada pel centre de la ciutat, on van poder veure en primer lloc les cases modernistes dels carrers Illa de Cuba i Francesc Gumà, on van viure els anomenats “americanos” o “indianos”, entre ells Facundo Bacardí, natural de Sitges.

També van visitar el nucli antic de Sitges, amb l’església barroca i les restes de la muralla medieval, i van poder conèixer la relació de Santiago Rusiñol i el seu estudi, el Cau Ferrat, amb Sitges. Després d’aquesta visita el grup va anar a visitar la Casa Bacardí, on van assistir a una classe magistral de preparació de còctels, que després van degustar.

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per diana-editor el 16 de Març, 2013