Aquest dissabte, 4 de maig, el Voluntariat Lingüístic va organitzar una visita guiada pel nucli antic de Ripoll i va convidar els estudiants assistents a participar en un ‘taller de pa amb tomàquet’.

La visita, teatralitzada i ambientada en el segle XVII i conduïda per un suposat monjo almoiner del monestir que va viatjar en el temps per fer-nos la visita, va començar a dos quarts de dotze a l’estació de tren de Ripoll. La quinzena d’assistents van poder conèixer diversos aspectes de la història de la vila de Ripoll i van poder visitar l’antiga farga Palau, testimoni d’una indústria que va ser molt important a la vila. En finalitzar la visita el grup es va desplaçar fins al Centre d’Acollida Turística de Ripoll, on els estudiants van participar en un taller de pa amb tomàquet, que tot seguit van poder degustar. La visita va finalitzar a la tarda, amb la visita al monestir de Santa Maria de Ripoll.

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per diana-editor el 4 de Maig, 2013