Aquest dissabte, 11 de maig, una vintena d’estudiants de la UPF van fer una visita al Tibidabo, en el marc del programa d’activitats del Voluntariat Lingüístic.

La visita va començar a la plaça Kennedy, on vam agafar el tramvia Blau i tot seguit el funicular per accedir al cim de la muntanya. Allà vam visitar la cripta i la basílica del temple del Sagrat Cor, vam conèixer la història del parc d’atraccions i vam poder gaudir de les boniques vistes tant sobre la ciutat de Barcelona com sobre la plana del Vallès i part de la Catalunya central, des de Montserrat i el Montseny fins als cims del Pirineu. Tot seguit vam agafar el funicular de baixada i, en comptes d’agafar el tramvia Blau, vam baixar caminant fins a la plaça Kennedy, en una bonica passejada que ens va permetre veure monuments i cases interessants, com l’edifici del Cosmocaixa.

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per diana-editor el 11 de Maig, 2013