El dissabte 25 de maig el Voluntariat Lingüístic va organitzar una passejada per la Barcelona cinematogràfica. Any rere any Barcelona és una de les ciutats europees on es fan més rodatges de televisió, cinema i publicitat –més de dos mil cada any. Directors de tot el món coincideixen a lloar Barcelona per l’originalitat de la seva arquitectura, la història del seu centre històric i la multiplicitat de paisatges que hi podem trobar.

En aquesta visita, que va durar unes dues hores, vam poder visitar els llocs escollits pels directors Woody Allen, Pedro Almodóvar i Tom Tywker per a les seves grans produccions: Vicky, Cristina, Barcelona, Todo sobre mi madre i El perfum. I també ens vam endinsar en el món del cinema català, tot parlant del binomi cinema i ciutat.

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per diana-editor el 25 de Maig, 2013