UPF Visita Barcelona 1714

Aquest dissabte el Voluntariat Lingüístic de la UPF va oferir als seus estudiants internacionals una visita pels principals escenaris del setge i de la posterior desfeta de l’11 de setembre de 1714.

La visita, que va durar unes dues hores i mitja i a la qual van assistir una quarantena d’estudiants, va començar al pla de Palau, i tot seguit vam visitar la basílica de Santa Maria del Mar, el Fossar de les Moreres, el passeig del Born, el Centre Cultural Born –un dels jaciments arqueològics urbans més grans d’Europa, que ens va permetre veure com eren les cases i els carrers d’aquella part de la ciutat abans de la guerra–, l’edifici de la Seca, l’antiga fàbrica de moneda de Catalunya i el parc de la Ciutadella.

La visita va finalitzar al mapa de la Barcelona de 1714 que hi ha al passeig de Lluís Companys.

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per aservitje el 12 de Octubre, 2013