Aquest dissabte, 19 d’octubre, el Voluntariat Lingüístic de la UPF va realitzar una visita guiada per Tossa de Mar, bonica i emblemàtica població turística de la Costa Brava que conserva encara la muralla medieval, construïda entre els segles XII i XIV, que envolta la Vila Vella.

UPF Visita guiada per Tossa de Mar

Durant la visita, a la qual van assistir una trentena d’estudiants internacionals de la UPF, vam visitar les parts més destacades de la vila i vam conèixer, entre altres aspectes, l’origen de la designació Costa Brava –nom creat el 1908 pel poeta i escriptor Ferran Agulló i utilitzat de manera generalitzada a partir de la dècada de 1960 per referir-se al tram de costa comprès entre Blanes i Portbou– i alguns detalls de la filmació a Tossa, l’any 1951, de la pel·lícula Pandora and the Flying Dutchman (Pandora i l’holandès errant), dirigida per Albert Lewin i protagonitzada per l’actriu nord-americana Ava Gardner.

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per aservitje el 19 de Octubre, 2013