UPF Visita a Girona 2013

Aquest dissabte, 2 de novembre, el Voluntariat Lingüístic de la UPF va oferir als estudiants internacionals de la Universitat una visita guiada per la ciutat de Girona, durant la qual la trentena d’assistents van poder conèixer el centre històric de la ciutat, l’anomenat Barri Vell, que conserva encara les seves antigues muralles i és un bonic conjunt monumental.

Entrant pel carrer Nou i el pont de Pedra, vam recórrer la Rambla, la plaça del Vi, el carrer Ciutadans i el call, i aleshores, passant per la plaça Sant Domènec, seu del rectorat de la UdG, vam resseguir la muralla fins als jardins dels Alemanys i de la Francesa, la catedral, els banys àrabs i Sant Pere de Galligants, per acabar finalment la visita a la plaça de Sant Feliu, davant l’església del mateix nom.

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per diana el 2 de Novembre, 2013