Dissabte passat, 9 de novembre, el Voluntariat Lingüístic de la UPF va oferir una sortida per descobrir els escenaris cinematogràfics de Barcelona.

UPF sortida per Barcelona de cinema 2013

La quarantena d’estudiants internacionals que hi van assistir van poder conèixer espais com el Palau de la Música, la plaça Reial o el restaurant Els Quatre Gats, que han aparegut a pel·lícules com “Vicky, Cristina, Barcelona”, de Woody Allen, “Todo sobre mi madre”, de Pedro Almodóvar i “El perfum”, de Tom Tywker. A més, van poder conèixer moltes curiositats de les produccions que s’han fet a la ciutat, així com també altres anècdotes del món del cinema.

Any rere any Barcelona és una de les ciutats europees on es fan més rodatges de televisió, cinema i publicitat. Directors de tot el món coincideixen a lloar la capital de Catalunya per l’originalitat de la seva arquitectura, la història del seu centre històric i la multiplicitat de paisatges que hi podem trobar.

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per aservitje el 9 de Novembre, 2013