UPF Visita Catalunya ràdio i TV3

El dijous 21 de novembre del 2013 el Voluntariat Lingüístic va realitzar una visita guiada a Televisió de Catalunya i a Catalunya Ràdio, que va permetre a la vintena d’estudiants assistents conèixer de primera mà les instal·lacions i la manera de funcionar de la televisió i la ràdio nacionals de Catalunya.

La visita, que va durar unes tres hores, va començar als estudis de Televisió de Catalunya a Sant Joan Despí, on vam poder veure com funciona per dins una gran televisió pública que té prop de dos mil treballadors i vam visitar diversos platós, les unitats mòbils i els tallers de la cadena. Tot seguit vam agafar el tramvia per anar als estudis de Catalunya Ràdio, a la Diagonal, on vam poder conèixer les instal·lacions del grup d’emissores públiques de la Generalitat. La visita va finalitzar amb una petita xerrada i debat amb els estudiants sobre la importància dels mitjans d’informació públics i de qualitat a Catalunya.

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per aservitje el 21 de Novembre, 2013