Aquest dissabte, 23 de novembre del 2013, el Voluntariat Lingüístic de la UPF va fer una visita guiada per la ciutat de Tarragona, fundada pels romans l’any 217 aC amb el nom de Tàrraco i que és una de les nou meravelles que han estat declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO a Catalunya.

UPF Visita Tarragona Nov. 2013

Al llarg de la visita, que va durar gairebé tres hores i en la qual van prendre part una quarantena d’estudiants internacionals de la UPF, vam visitar l’amfiteatre romà i el circ –el més ben conservat del món– i vam pujar a la torre del Pretori, des d’on vam poder contemplar unes meravelloses vistes de la ciutat.

Tot seguit vam travessar la plaça del Fòrum i vam passejar pel passeig Arqueològic, que recorre el tram de muralles de final del segle II aC. De la Tarragona medieval vam veure la catedral, que vam visitar, i vam passejar pel centre de la ciutat vella, el carrer Major i l’antic hospital de Santa Tecla.

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per aservitje el 23 de Novembre, 2013