UPF Ruta per la BCN de PicassoEl dissabte 1 de febrer del 2014 el Voluntariat Lingüístic de la UPF va oferir als estudiants internacionals de la Universitat una ruta per la Barcelona de Picasso i el seu temps, a cavall entre el final del segle xix i el començament del xx.

Durant la visita, que va durar unes dues hores, la trentena d’estudiants que hi van prendre part van poder conèixer on va viure Picasso, on eren els seus primers tallers i quines obres hi va realitzar, com ara Ciència i caritat.

També vam passar pel carrer Avinyó, que va inspirar a Picasso la seva primera obra cubista, Les senyoretes d’Avinyó, i per l’antiga Escola de la Llotja, on va estudiar art.

Per finalitzar la visita vam poder conèixer l’univers bohemi de la Barcelona dels artistes tot entrant a la taverna Els Quatre Gats, punt de trobada imprescindible dels tertulians barcelonins de l’època.

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per diana-editor el 1 de Febrer, 2014