UPF Visita Figueres 2014

El dissabte 8 de febrer del 2014 el Voluntariat Lingüístic va oferir als seus estudiants internacionals una sortida a Figueres, en el decurs de la qual la trentena d’estudiants que hi van assistir van poder conèixer la capital de l’Alt Empordà i van visitar el Teatre-Museu Dalí i el castell de Sant Ferran.

La jornada va començar amb un breu recorregut per la vila, al llarg del qual en vam conèixer la història i, passant pels principals carrers, vam veure l’església i els llocs on va viure Salvador Dalí i ens van explicar la història de Narcís Monturiol. Tot seguit vam visitar el Teatre-Museu Dalí, que és l’edifici més emblemàtic i representatiu de Figueres i que està considerat l’objecte surrealista més gran del món. Després vam visitar el castell de Sant Ferran, una impressionant fortalesa militar del segle XVIII que està considerada el monument de més grans dimensions de Catalunya.

Finalment, per completar la visita a Figueres, després de dinar alguns estudiants van visitar el Museu del Joguet de Catalunya, únic a Catalunya i en què també s’exposen algunes joguines de Salvador Dalí, mentre que d’altres van preferir visitar el Museu de l’Empordà, en què s’exposen col·leccions d’arqueologia, d’escultura medieval, de pintura barroca i dels segles XIX i XX i d’art empordanès.

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per diana-editor el 8 de Febrer, 2014