UPF visita a TV3 i Catalunya Ràdio

El dimecres 9 d’abril del 2014 el Voluntariat Lingüístic de la UPF hem fet una visita a TV3 i Catalunya Ràdio, la televisió i la ràdio nacionals de Catalunya, que ens ha permès conèixer-ne el funcionament i visitar-ne les principals instal·lacions i visitar els platós on es fan els programes.

A TV3, a més, hem tingut ocasió d’assistir a la filmació d’un episodi del canal infantil Super 3, i a Catalunya Ràdio hem pogut assistir com a públic al programa en directe “Els optimistes”. A l’inici del programa els nostres companys Laura, d’Anglaterra, Pawel, de Polònia, i Bingfa, de la Xina, han explicat en directe per a tot Catalunya, en un català impecable, què és i que fa el Voluntariat Lingüístic de la UPF.

Ha estat una jornada molt bonica i molt completa. Gràcies a tots els que hi heu assistit, i enhorabona, Laura, Pawel i Bingfa, en el dia del vostre debut radiofònic!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per diana-editor el 9 de Abril, 2014