UPF Ruta per la Barcelona de George Orwell

El dissabte 12 d’abril del 2014 el Voluntariat Lingüístic de la UPF vam fer una ruta per la Barcelona de George Orwell, que és el sobrenom literari amb què és conegut Eric Arthur Blair (1903-1950), comentarista polític i novel·lista britànic compromès amb la justícia social i amb la llibertat. George Orwell és considerat un dels millors assagistes del segle xx, i és conegut sobretot per dues novel·les que va escriure a finals de la dècada de 1940, La revolta dels animals i 1984, però també per la seva obra Homenatge a Catalunya, escrita el 1938.

En aquesta visita pel centre de Barcelona vam seguir, al fil de la seva obra Homenatge a Catalunya, les traces d’Orwell al centre de la ciutat, en un itinerari que ens va dur de la plaça de la Vila de Madrid a l’Hotel Continental, l’antiga seu de Telefónica, el Cafè Moka, el teatre Poliorama i finalment la plaça de George Orwell, escenaris que vam anar il·lustrant amb la lectura de diversos passatges de l’obra.

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per diana-editor el 14 de Abril, 2014