El dissabte 3 de maig del 2014 el Voluntariat Lingüístic de la UPF vam fer una visita guiada per Ripoll, el bressol de Catalunya.

UPF Visita guiada per Ripoll

Després de recórrer els principals carrers i places de la vila, vam visitar el monestir de Santa Maria, on hi ha la tomba de Guifré el Pilós, i tot seguit vam anar a la Farga Palau, una antiga farga que il·lustra la que va ser una de les principals activitats de la vila a l’Edat Mitjana.

Després de la visita vam anar fins al Centre d’Acollida Turística a dinar, en el que va ser un “taller de pa amb tomàquet” que va permetre a la vintena d’estudiants participants aprendre a fer pa amb tomàquet i a beure en porró. Va ser una jornada molt bonica i molt completa. Gràcies a tots els qui hi vau participar!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per diana-editor el 3 de Maig, 2014