Aquest diumenge, 11 de maig, el Voluntariat Lingüístic de la UPF vam anar a Montserrat, on amb la trentena d’estudiants que hi van assistir vam poder conèixer la història i els espais més emblemàtics de la muntanya.

UPF visita a Montserrat 2014 foto grup

Per començar vam agafar el funicular i vam anar fins a la Santa Cova, l’indret on, segons la llegenda, va ser trobada la imatge de la verge. Tot seguit vam tornar a l’entorn del monestir i vam entrar a la basílica, on vam poder escoltar l’Escolania cantar el “Virolai”, i a continuació vam poder conèixer la història i els elements més destacats del monestir benedictí.

Després de dinar vam agafar el funicular de Sant Joan i vam pujar tots junts fins al cim de Sant Jeroni, el punt culminant de la serralada, des d’on, malgrat els núvols que cobrien el cel, vam poder gaudir d’unes vistes magnífiques sobre bona part de Catalunya.

Va ser una jornada molt completa i molt bonica! Gràcies a tots els que vau venir!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per aservitje el 11 de Maig, 2014