UPF BCN de llegenda 2014

Foto del grup

Aquest dissabte, 17 de maig del 2014, el Voluntariat Lingüístic de la UPF vam fer una visita guiada pel centre de Barcelona que ens va permetre conèixer algunes de les històries, llegendes i curiositats de la capital de Catalunya.

Amb la vintena d’estudiants internacionals que hi van assistir vam conèixer, a la plaça Nova, les diferents interpretacions de l’origen del nom de la ciutat. A la plaça de Sant Jaume vam sentir algunes de les històries personals del rei Jaume I. També vam poder descobrir les curiositats que amaguen indrets com la plaça del Pi, la plaça del Rei o el mercat de Santa Caterina. Finalment, vam poder ‘gaudir’ dels misteris que amaguen l’Hostal de la Flor del Lliri i Santa

Maria del Mar, seguint el que explica Joan Amades en els seus llibres!

Va ser una visita molt bonica i interessant! Us donem les gràcies a tots per venir!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per diana-editor el 17 de Maig, 2014