UPF Visita al Parlament Maig 2014

Avui el Voluntariat Lingüístic de la UPF hem anat al Parlament de Catalunya. Aquesta visita ens ha permès conèixer una mica la història tant de la institució, que té una llarguíssima història, com de l’edifici que l’acull actualment, que, ironies de la història, formava part (n’era el polvorí) de la ciutadella militar que Felip V va ordenar aixecar per sotmetre Barcelona un cop les seves tropes van haver ocupat Catalunya, arran de la caiguda de Barcelona l’11 de setembre de 1714.

Després de recórrer alguns dels principals espais de l’edifici hem entrat a l’hemicicle, on hem conegut el funcionament de la cambra catalana. Finalment, ens ha adreçat unes paraules un diputat d’ERC, el Sr. Oriol Amorós, que ha comentat alguns aspectes de l’actualitat política i ha respost, també, a diverses preguntes dels estudiants sobre aquestes qüestions.

Ha estat una visita breu però força interessant, gràcies a tots els que heu vingut!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per diana-editor el 4 de Juny, 2014