El dissabte 7 de juny el Voluntariat Lingüístic de la UPF vam anar a Vall de Núria, als Pirineus, en el que va ser la nostra darrera visita d’aquest curs 2013-2014…

UPF Excursió a Núria Juny 2014

Només arribar a Vall de Núria vam fer una excursió de poc més d’una hora que ens va dur fins a l’alberg del Pic de l’Àliga, situat a més de 2.100 metres d’altitud, i tot seguit vam tornar al santuari per les pistes d’esquí. Aprofitant que feia un dia excel·lent i molt bona temperatura, vam dinar a la vora del llac, i després vam visitar la capella de Sant Gil i vam fer la volta al llac. Finalment vam visitar l’església, on vam poder conèixer la llegenda de l’olla i la campana, i altres dependències del santuari, com la sala on es va redactar l’Estatut de 1931, conegut també com l’Estatut de Núria. Va ser una jornada molt bonica, amb una assistència molt nombrosa.

Ara, per combatre la certa sensació de buidor i la nostàlgia que deixen els comiats, ja ens hem posat, amb il·lusió renovada, a preparar el programa del curs vinent…

Us volem donar les gràcies des d’aquí a tots els estudiants de la UPF que d’una manera o altra heu participat en el nostre programa; en les parelles lingüístiques o en la trentena llarga d’activitats que, setmana rere setmana, hem anat programant, arreu de Catalunya. I us en donem les gràcies, entre altres coses, perquè aquest programa no és òbviament res sense vosaltres! Per a nosaltres ha estat un curs molt bonic i participatiu, que més enllà de visitar molts llocs i d’aprendre moltes coses ens ha permès també establir uns vincles amb vosaltres que de ben segur trigarem a oblidar!! Moltes gràcies a tots, i molta sort!!!!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per diana-editor el 7 de Juny, 2014