UPF Taller de pà amb tomàquet + visita guiada a Hostalric

El dissabte 15 de novembre del 2014 el Voluntariat Lingüístic de la UPF vam anar a Hostalric, a la comarca de la Selva, on vam visitar el centre gastronòmic Domus Sent Soví. Allà la cinquantena d’estudiants internacionals de la UPF que hi van assistir van aprendre a fer pa amb tomàquet i a beure vi amb porró.

Després d’aquesta interessant experiència gastronòmica vam pujar a la torre dels Frares, des d’on vam gaudir d’unes vistes excel·lents sobre Hostalric i sobre tota la comarca, i tot seguit vam recórrer la vila vella, la muralla i el castell d’aquesta bonica vila fortificada.

Va ser un dia molt bonic i molt complet! Gràcies a tots els que hi vau assistir, i gràcies, també, a la vila d’Hostalric per la seva magnífica acollida!!!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per diana-editor el 15 de Novembre, 2014