UPF visita a Catalunya Ràdio i TV3 Novembre 2014

El dimecres 19 de novembre del 2014 el Voluntariat Lingüístic de la Universitat Pompeu Fabra vam visitar TV3 i Catalunya Ràdio.

Amb la quinzena d’estudiants que hi van assistir vam recórrer les diverses instal·lacions de la televisió i la ràdio nacionals de Catalunya i vam saber com es preparen i s’emeten els diversos programes. A més, a Catalunya Ràdio vam assistir al programa “Els optimistes”, un divertit concurs que s’emet en directe, en què la Sachiko, del Japó, i el Carlos, de Colòmbia, es van presentar i van explicar a tot Catalunya, en un correctíssim català, què és i què fa el programa de Voluntariat Lingüístic de la UPF.

Els podeu escoltar en aquest enllaç al programa Els optimistes (minut 27:54).

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per diana-editor el 19 de Novembre, 2014