UPF Tradicions nadalenques 2014

El divendres 5 de desembre del 2014 el Voluntariat Lingüístic de la UPF vam fer una ruta per les tradicions del nostre Nadal, que ens va permetre conèixer com es viuen aquestes festes a Catalunya i quins en són els elements i les característiques més destacats.

Després de la visita ​amb la cinquantena llarga d’estudiants que hi van participar ​vam anar a la seu del Rectorat de la UPF per celebrar amb una copa de cava i un petit tast de torrons i de neules la fi del trimestre i pràcticament de l’any, i també el 15è. aniversari del programa de Voluntariat Lingüístic.

Gràcies a tots els que hi vau participar! Us desitgem a tots des d’aquí unes bones festes i un molt bon any nou 2015!!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per diana-editor el 5 de Desembre, 2014