UPF Barberà de la Conca gener 2015

El dissabte 17 de gener del 2015 el Voluntariat Lingüístic de la UPF vam anar a Barberà de la Conca, un petit poble situat en una bonica zona de la Catalunya meridional i interior.

Al matí vam visitar un dels principals cellers de la denominació d’origen Conca de Barberà, el celler Clos Montblanc, on ens van explicar com elaboren els seus vins i caves, i tot seguit vam fer un dinar en què vam aprendre a fer pa amb tomàquet i vam menjar els tradicionals calçots. A més, vam fer història: vam fer el Primer Concurs Internacional de Beure en Porró del Voluntariat Lingüístic (i probablement del món!), un disputat concurs en què una vintena d’estudiants van demostrar les seves excepcionals habilitats a l’hora de beure en porró.

Per completar aquesta bonica jornada vam gaudir del capvespre passejant una estona per la vila emmurallada de Montblanc abans de tornar cap a Barcelona. Va ser un gran dia, amb rècord absolut d’assistència a una de les nostres sortides (73 estudiants) en els 15 anys d’història del VL!! Gràcies a tots!!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per diana-editor el 17 de Gener, 2015