UPF Visita guiada a Montjuïc febrer 2015

Aquest dissabte, 14 de febrer, el Voluntariat Lingüístic de la UPF vam fer una visita guiada força completa per la muntanya de Montjuïc, al sud-oest de Barcelona, durant la qual vam recórrer els principals espais de la muntanya, tant els més emblemàtics com els més desconeguts. També vam descobrir les vicissituds que s’hi han produït i la història que s’hi amaga, que va molt lligada a la de història de Barcelona i del conjunt de Catalunya.

Va ser una visita –i una caminada!– llarga i intensa, ja que ens vam recórrer la muntanya sencera, des de la plaça Espanya fins al Poble-sec, passant per indrets com el Palau Nacional, l’Estadi Olímpic Lluís Companys o el castell de Montjuïc.

Tot i això, ens ho vam passar molt bé! Moltes gràcies a tots els qui hi vau assistir!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per diana-editor el 14 de Febrer, 2015