UPF Observatori Fabra febrer 2015

El dissabte 28 de febrer el Voluntariat Lingüístic de la UPF vam visitar l’Observatori Fabra, a la serra de Collserola. Va ser com sortir de la ciutat, però sense sortir de Barcelona!

Ens vam trobar a Vallvidrera, i des d’allà vam fet una bonica passejada fins a l’Observatori Fabra, on un dels meteoròlegs del centre ens va explicar la història d’aquest bonic observatori, fundat l’any 1904, i ens en va mostrar les instal·lacions. Des de la terrassa de la cúpula vam poder gaudir d’unes magnífiques vistes sobre Barcelona i sobre bona part de Catalunya, des dels Pirineus, ben coberts de neu, fins al mar. Tot i que dissabte no vam tenir la sort de poder divisar Mallorca, ens consta que avui dilluns 2 de març sí que s’ha pogut veure…

Després de la visita a l’Observatori vam baixar pel bosc fins a la carretera de les Aigües, on vam poder gaudir d’un magnífic recorregut amb boniques vistes sobre Barcelona en aquest assolellat matí de final d’hivern. Moltes gràcies a tots els que hi vau assistir!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per diana-editor el 27 de Febrer, 2015