UPF sortida a Andorra març 2015

El cap de setmana del 6 al 8 de març del 2015 el Voluntariat Lingüístic de la UPF hem fet una sortida al Principat d’Andorra, el país dels Pirineus, per tal de conèixer de prop aquest petit estat independent envoltat de muntanyes que té com a llengua oficial el català.

Amb uns gruixos de neu realment importants a les pistes i el bon bon temps que hem tingut, ha estat un cap de setmana excel·lent tant per esquiar com per fer turisme. Amb els estudiants que no van anar a esquiar, dissabte al matí vam fer una visita guiada tant a la Casa de la Vall, l’antiga seu del Parlament d’Andorra, com a la nova seu del Parlament. I dissabte a la tarda vam anar fins al poble d’Ordino a visitar el Museu Casa d’Areny-Plandolit, un dels museus més emblemàtics del país.

Ha estat un cap de setmana molt complet, en què també hem tingut temps lliure per fer compres, prendre banys termals o passejar. Moltes gràcies als 60 estudiants que hi vau assistir!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per diana-editor el 9 de Març, 2015