El dissabte 14 de març el Voluntariat Lingüístic de la UPF vam fer una interessant passejada per la Barcelona de les dones, un recorregut en què vam combinar la historia de la ciutat amb el paper que hi han tingut les dones.

Tot visitant alguns indrets del centre de la ciutat vam poder aprendre força coses sobre la vida de dones com Gal·la Placídia, santa Eulàlia o Elionor de Sicília. Vam acabar la visita a la Biblioteca Francesca Bonnemaison, que rep el nom de la creadora de la Biblioteca Popular de la Dona, la primera biblioteca femenina pública d’Europa.

Tot i que va ploure una mica, vam aprendre molt i ens ho vam passar molt bé. Moltes gràcies a tots els qui hi vau assistir! Aquesta era l’última visita d’aquest trimestre; tornem a partir de l’11 d’abril amb més activitats!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per aservitje el 17 de Març, 2015