El dissabte 11 d’abril el Voluntariat Lingüístic de la UPF hem anat a Montserrat, un lloc molt especial per als catalans i que és, també, un paisatge molt singular arreu del món.

Hem començat la nostra jornada anant fins a la Santa Cova, el lloc on, segons la llegenda, uns pastors van trobar la ‘Moreneta’, la Mare de Déu de Montserrat, copatrona de Catalunya, juntament amb Sant Jordi. Tot seguit hem visitat l’entorn del monestir i, després d’un pícnic ràpid, hem pujat fins a Jeroni, el punt més alt de la serralada i excepcional mirador, situat a 1.236 metres sobre el nivell del mar.

Ha estat una jornada molt, molt bonica, en què els gairebé 70 estudiants de 26 nacionalitats diferents hem passat una jornada molt plaent i agradable. Gràcies a tots els que hi heu assistit! Us esperem a tots en pròximes sortides del VL!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per diana-editor el 11 de Abril, 2015