Aquest dissabte, 18 d’abril del 2015, el Voluntariat Lingüístic de la UPF vam fer un recorregut per la serra de Collserola que ens va permetre conèixer aquest magnífic ‘pulmó verd’ de la ciutat de Barcelona i algun dels seus espais i equipaments. En primer lloc vam anar fins a la torre de comunicacions de Collserola, des de l’impressionant mirador de la qual vam poder gaudir d’unes boniques vistes sobre Barcelona i sobre les comarques veïnes.

Després vam pujar fins al cim del Tibidabo, on vam veure el parc d’atraccions i vam visitar l’església que corona la muntanya, i finament vam baixar fins al pantà de Vallvidrera, un bonic i tranquil espai natural situat dins el terme municipal de Barcelona i a tocar de la ciutat. Va una visita molt completa, en un bonic i assolellat dissabte de primavera. Moltes gràcies als més de 50 estudiants que hi vau assistir!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.
Escrit per aservitje el 18 de Abril, 2015