Aquest dissabte, 16 de maig, el Voluntariat Lingüístic de la UPF hem anat a Besalú, a Banyoles i a Girona, al nord de Catalunya. Hem començat visitant Besalú, una imponent vila medieval que va ser molt important a l’Edat Mitjana a Catalunya.

Tot seguit hem anat al llac de Banyoles, un bonic paratge natural, on hem gaudit d’un dia ben bonic i hem tingut temps per passejar a la vora del llac i per fer-hi un pícnic. I finalment hem anat a Girona, que aquests dies celebra el bonic festival ‘Girona Temps de Flors’, durant el qual la ciutat es vesteix de flors i de colors i mostra als visitants els seus secrets més ben guardats. Ha estat una jornada molt bonica, en què hem après i hem vist moltes coses d’aquesta bonica zona de Catalunya, en un fantàstic dissabte de primavera. Moltes gràcies a tots els que hi heu assistit! Esperem retrobar-vos a tots ben aviat!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per diana-editor el 19 de Maig, 2015