Aquest dissabte, 6 de juny, el Voluntariat Lingüístic de la UPF vam fer l’última visita d’aquest curs, una caminada pels turons de Barcelona que vam començar amb un fantàstic i boníssim esmorzar internacional al cim del turó de la Rovira, amb la ciutat i el mar als nostres peus!

Després d’esmorzar (gràcies per les vostres excel·lents aportacions!) el VL vam voler donar-vos les gràcies a tots els estudiants que aquest curs heu assistit a les nostres sortides, i ho vam fer, simbòlicament, regalant un llibre sobre Catalunya a aquells onze de vosaltres que heu assistit a més visites aquest curs; per als qui no vau rebre el llibre, perquè només en teníem uns quants, les nostres disculpes i també tot el nostre més sincer agraïment per la vostra participació en el programa! Després de visitar l’exposició sobre les bateries antiaèries que hi va haver al turó de la Rovira en la guerra de 1936-1939 vam continuar el nostre camí fins al turó del Carmel, des d’on també vam poder gaudir de molt bones vistes sobre Barcelona. I finalment vam baixar, per dins el Park Güell, fins al turó de les Tres Creus. Va ser una jornada molt bonica, en què vam estar molt contents de poder compartir amb vosaltres aquest darrer dia de curs. Us agraïm molt sincerament a tots la vostra participació i el vostre entusiasme, i us desitgem a tots molta felicitat i molta sort en el vostre camí! Us trobarem a faltar!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per diana-editor el 6 de Juny, 2015