Aquest matí el Voluntariat Lingüístic de la UPF hem anat al Parlament de Catalunya, al parc de la Ciutadella de Barcelona. Després d’acreditar-nos com a visitants en el control d’accés, hem estat rebuts a la sala de grups per la diputada de Convergència i ara membre de Junts pel Sí Marta Pascal, que no fa gaires anys es va graduar en Ciències Polítiques a la UPF.

La diputada ens han explicat el moment polític que viu actualment Catalunya, i tot seguit els estudiants que heu volgut heu pogut traslladar-li les vostres preguntes o els vostres dubtes. Després d’aquesta interessant xerrada els serveis educatius del Parlament ens han fet una visita pels principals espais de l’edifici, com ara l’hemicicle i el saló dels passos perduts. Ha estat una visita molt instructiva i interessant; esperem que els que hi heu assistit n’hàgiu gaudit!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per diana-editor el 6 de Octubre, 2015