Avui, dissabte 7 de novembre del 2015, el Voluntariat Lingüístic de la UPF hem fet una interessant visita a l’Observatori Fabra, a la serra de Collserola, a Barcelona, que ens ha permès conèixer els orígens, la història i el funcionament d’aquest observatori astronòmic, meteorològic i sismològic, fundat l’any 1904 i encara avui en funcionament.

Des del balcó que envolta la cúpula de l’observatori hem pogut gaudir d’unes boniques vistes sobre la ciutat malgrat que avui les condicions meteorològiques no eren les més idònies. Després hem fet un bonic recorregut pel bosc fins a la carretera de les Aigües, que hem resseguit durant uns 4 km fins a l’estació intermèdia del funicular de Vallvidrera. Ha estat una jornada molt bonica i molt interessant, en què hem tingut una temperatura excepcionalment alta, ja que aquests dies ens trobem en ple ‘estiuet de sant Martí’. Moltes gràcies a tots els que hi heu assistit, esperem retrobar-vos a tots en pròximes sortides del VL!

Escrit per diana-editor el 7 de Novembre, 2015