Aquest dissabte, 14 de novembre, una setantena d’estudiants de 25 nacionalitats diferents del Voluntariat Lingüístic de la UPF hem viatjat fins al Penedès, una de les principals zones de producció de vi i de cava de Catalunya, per descobrir-ne el paisatge i visitar un celler. Al matí hem anat fins al petit nucli de Cal Rossell, a pocs quilòmetres de Sant Sadurní d’Anoia, i des d’allà hem fet una bonica i plaent caminada entre les vinyes.

En aquest radiant dissabte de novembre, el sol, el cel blau i els colors de la tardor ens han acompanyat, en el nostre recorregut per petits camins entre vinyes, fins al celler de Can Bas. Allà ens ha rebut l’equip del celler, que ens ha mostrat les seves vinyes i les seves instal·lacions, i ens ha explicat, també, l’admirable filosofia que apliquen a la seva feina, a la producció de vins: estimar i respectar la terra, cuidar l’entorn, estimar, en definitiva la feina que fan, els vins que produeixen i el país i la terra! Tot seguit hem tingut la sort de poder gaudir d’un tast de cava i de tres dels sis excel·lents vins que produeixen, que hem acompanyat de pa amb tomàquet, formatges, embotits, olives i fruits secs. Ha estat una jornada excel·lent!! Moltes gràcies a tots els que hi heu assistit, i moltes gràcies també a tot l’equip de Can Bas, per l’excel·lent acolliment que ens heu dispensat i per l’excel·lent feina que feu, que ens ha ajudat a assaborir i a estimar més aquesta terra! Esperem veure- us a tots en pròximes sortides del VL!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per diana-editor el 14 de Novembre, 2015