Sortida UPF per Sarrià i Sant Gervasi novembre 2015

Aquest dissabte, 21 de novembre, el Voluntariat Lingüístic de la UPF ens hem desplaçat fins a la part alta de Barcelona, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, per conèixer el monestir de Pedralbes, construït l’any 1326, al segle XIV, i considerat una de les joies de l’art gòtic català. En primer lloc hem visitat l’església, i tot seguit hem entrat al claustre i hem recorregut les diverses dependències del monestir –el celler, la cuina, el menjador, el dormitori– i hem après com durant segles, i fins fa només uns trenta anys, van viure les monges de clausura en aquest imponent monestir, un dels més importants de Catalunya durant l’edat mitjana.

Tot seguit hem anat caminant fins al centre de l’antiga vila de Sarrià, i baixant pel carrer Major de Sarrià hem pogut gaudir d’aquest bonic i tranquil barri de Barcelona, en aquest ventós però radiant dissabte de tardor. Moltes gràcies a tots els que hi heu assistit, esperem veure-us a tots en pròximes sortides del VL!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per diana-editor el 21 de Novembre, 2015