UPF Visita a la Generalitat gener de 2016

Aquest matí al Voluntariat Lingüístic de la UPF hem reprès el nostre programa d’activitats, després de les vacances de Nadal, amb una interessant visita al Palau de la Generalitat. En la nostra visita a aquest magnífic exemple de l’arquitectura gòtica catalana, que és la seu del govern de Catalunya des de fa sis segles, hem pogut conèixer la història de la institució i hem recorregut, a més, els seus principals espais, d’una gran bellesa i que tenen, a més, un gran valor simbòlic per als catalans.

Moltes gràcies als 47 estudiants que hi heu assistit, i moltes gràcies, també, als serveis de Protocol del Palau per haver-nos ofert aquesta interessant visita! Esperem veure-us ben aviat a tots en pròximes visites!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per diana-editor el 9 de Gener, 2016