UPF_Tarragona_gener2016_coberta

Avui el Voluntariat Lingüístic de la UPF hem anat fins a Tarragona a conèixer el passat romà i medieval d’aquesta ciutat del sud de Catalunya. Ha estat una visita molt, molt completa (de gairebé quatre hores de durada!) que ens ha permès conèixer el passat romà de l’antiga Tàrraco tot visitant, entre altres monuments destacats, l’amfiteatre, el circ, la torre del Pretori i la muralla. I tot recorrent els bonics carrers del centre medieval de la ciutat, conegut com ‘la Part Alta’, hem arribat fins a la imponent catedral, que també hem visitat. Allà, al bell mig del claustre de la catedral, la Radhika, una estudiant de la UPF de l’Índia, ha tocat i ha cantat per a tots nosaltres, només per a nosaltres, una bonica i relaxant cançó al so del seu ukelele. Ha estat un moment molt bonic, i t’agraïm, Radhika, aquest bonic regal que ens has fet! També volem agrair des d’aquí a la Carme, la nostra guia, la seva professionalitat, la seva dedicació i la completíssima visita que ens ha ofert avui! I moltes gràcies, finalment, a tots aquells de vosaltres que hi heu assistit; esperem veure-us a tots en pròximes visites!!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per diana-editor el 20 de Gener, 2016