1929998_998244856902597_5825841728134781781_n

Aquest dissabte, 23 de gener, al Voluntariat Lingüístic de la UPF hem fet una nova visita a la bonica vila medieval de Montblanc, al sud de Catalunya, amb aquells de vosaltres que no vau poder venir dissabte passat. Després de conèixer els secrets d’aquesta interessant ciutat emmurallada hem anat a fer un tast de vins al celler Clos Montblanc, on hem pogut degustar tres dels bons vins que elaboren en aquest celler de la DO Conca de Barberà. I, finalment, hem pogut degustar una tradicional calçotada, amb pa amb tomàquet, amanida, botifarra i unes bones galetes de Montblanc.

I després de dinar hem fet el ja tradicional concurs de beure amb porró del Voluntariat Lingüístic de la UPF, en què els estudiants heu demostrat una habilitat més que notable i més que sorprenent (per damunt de la mitjana dels catalans, sense cap dubte!!) en la utilització d’aquest tradicional i curiós artefacte que és el porró. Moltes, moltes gràcies a tots els que hi heu assistit!

Per a nosaltres ha estat realment una jornada molt bonica, en què hem pogut gaudir de la vostra magnífica companyia i d’unes molt bones vibracions!! Esperem veure-us a tots en pròximes activitats del VL!!!!!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per diana-editor el 23 de Gener, 2016