UPF_eixample_gener2016_coberta

Visita per l’Eixample Dissabte passat, 23 de gener, al Voluntariat Lingüístic de la UPF vam viatjar fins a Montblanc i la Conca de Barberà, ja ho sabeu, però també ens vam quedar a Barcelona, alguns de nosaltres, per descobrir la història i alguns dels principals espais i edificis de l’Eixample, la nova Barcelona que es va construir fora de les muralles a partir de l’any 1859.

Aquesta visita ens va permetre entendre com es va concebre i com es va anar desenvolupant l’Eixample, seguint l’anomenat ‘pla Cerdà’, en referència a l’enginyer i urbanista Ildefons Cerdà (1815-1876). Moltes gràcies a tots els que hi vau assistir, esperem veure-us a tots en noves sortides del VL!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per diana-editor el 23 de Gener, 2016