UPF_figueres_febrer2016_coberta

Aquest dissabte, 13 de febrer, el VL de la UPF hem viatjat fins a Figueres, al nord de Catalunya, per visitar l’imponent castell de Sant Ferran, una enorme fortalesa militar construïda al segle XVIII, i el surrealista Teatre-Museu Dalí, el llegat, museu, mausoleu i tomba de l’excèntric i surrealista, però genial, Salvador Dalí. Ha estat una jornada molt completa, en aquest bonic dissabte de primavera en ple mes de febrer, en el qual hem pogut gaudir d’unes magnífiques vistes d’una bona part dels Pirineus (amb neu, malgrat l’hivern de sequera extrema i d’altes temperatures que estem patint aquest any) i, també, del mar Meditarrani, a la badia de Roses!

Moltes gràcies a tots els que hi he assistit, per la vostra companyia, el vostre entusiasme i la vostra amistat! Moltes gràcies a tots, i esperem veure-us a tots ben aviat en pròximes activitats del VL!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per diana-editor el 13 de Febrer, 2016