UPF_sortida_Andorra_marc2016_coberta

El cap de setmana del 4 al 6 de març el Voluntariat Lingüístic de la UPF hem fet una visita cultural, turística i d’esquí (en què tampoc no han mancat ni el lleure ni la diversió, naturalment!) al Principat d’Andorra.
Aquesta sortida ha estat no solament un gran èxit d’assistència d’estudiants internacionals de la UPF, amb més de 80 estudiants i dos autocars, sinó també, i principalment, un cap de setmana en què hem pogut gaudir de dues excel·lents jornades d’esquí, d’una interessant visita al Parlament d’Andorra, d’uns plaents moments de festa i de diversió i, sobretot, d’un molt bon ambient i d’una excel·lent companyia! Moltes, moltes gràcies a tots els que hi heu participat, per la vostra simpatia, la vostra companyia i el vostre interès en el programa! Esperem veure-us a tots ben aviat en pròximes activitats del VL!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

 

Escrit per diana-editor el 6 de Març, 2016