UPF_turonsbcn_parcguell_marc2016_coberta

Aquest matí el Voluntariat Lingüístic de la UPF hem posat fi al programa d’activitats del segon trimestre del curs 2015-2016 amb un interessant recorregut per dos dels set turons de Barcelona, que ha finalitzat amb una visita al Parc Güell, d’Antoni Gaudí. Per començar hem pogut gaudir d’un petit esmorzar a dalt del turó de la Rovira, amb la ciutat als nostres peus, i tot seguit hem pogut conèixer la història de les bateries antiaèries que l’any 1937 es van construir en aquest indret per mirar d’aturar els atacs de l’aviació feixista sobre la capital de Catalunya.

Tot seguit hem continuat la nostra visita fins al veí turó del Carmel, el més al dels set turons de Barcelona, amb 267 metres, i des d’allà hem baixat fins al Park Güell, que hem travessat fins al seu punt més elevat, el turó de les Tres Creus. Al llarg d’aquest recorregut hem pogut conèixer la història d’aquesta urbanització fracassada que ha acabat convertint-se en un parc –el monument més visitat de Barcelona– que ha estat declarat patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Moltes gràcies a tots els que hi heu assistit, esperem veure-us a tots en les activitats que tenim preparades per a vosaltres en el tercer i darrer trimestre del curs. Mentrestant, us desitgem a tots que gaudiu d’unes molt bones vacances de Setmana Santa!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per diana-editor el 15 de Març, 2016