UPF_Tibidabo_Collserola_panta_Vallvidrera_abril2016_coberta

Avui al VL hem reprès les nostres activitats, per a aquest tercer i darrer trimestre del curs 2015-2016! I ho hem fet, en un dia excepcionalment clar, excepcionalment bonic, visitant els dos punts més alts de la ciutat de Barcelona: el mirador de la basílica del Tibidabo i el mirador de la torre de comunicacions de Collserola, a 560 metres sobre el nivell del mar! Hem pogut gaudir d’unes vistes i d’una visibilitat excepcionals, amb Barcelona als nostres peus i unes vistes impressionants sobre mig Catalunya, des del mar fins als Pirineus, tan coberts de neu! I després hem completat el dia amb una plaent caminada fins al pantà de Vallvidrera, un lloc que sense ser excepcional sí que és molt sorprenent perquè és un entorn natural força ben preservat, molt desconegut i molt pròxim a la ciutat de Barcelona. Moltes, moltes gràcies a tots els que hi heu assistit, i especialment als estudiants del tercer trimestre que heu arribat aquests dies a la UPF i per als quals aquest ha estat el vostre primer “tour” amb el VL! Ha estat una jornada molt completa, molt bonica i molt agradable, sota el cel blau i el sol d’aquest bonic dissabte d’abril! Gràcies a tots per la vostra participació i el vostre entusiasme, i esperem veure-us a tots de nou en les nostres pròximes activitats, començant, la setmana vinent, amb la nostra visita a Montserrat i la nostra ascensió al cim de Sant Jeroni, el punt més alt de la serralada! Fins llavors, que tingueu una molt bona setmana!

 

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per diana-editor el 9 de Abril, 2016