UPF_visita_Montserrat_abril2016

Avui hem anat a conèixer Montserrat, un indret molt especial per als catalans, tant creients com no creients. Al matí hem fet una visita guiada per l’entorn del monestir que ens ha permès conèixer la història i la significació de Montserrat, i també hem visitat alguns dels principals espais d’interès. Després de visitar la basílica hem tingut una estona lliure per dinar i tot seguit hem agafat el funicular de Sant Joan, i des d’allà hem començat la bonica caminada que ens ha dut fins al cim de Sant Jeroni, el punt més alt de Montserrat, a 1.236 metres sobre el nivell del mar. Hem gaudit d’un dia excel·lent, amb una temperatura molt agradable i la companyia de més de seixanta estudiants d’una trentena de nacionalitats diferents! Des del cim hem pogut contemplar excel·lents vistes sobre mig Catalunya, des dels Pirineus fins al mar. Moltes gràcies a tots els que hi heu assistit, esperem veure-us a tots en pròximes activitats del VL!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

 

 

Escrit per diana-editor el 16 de Abril, 2016