UPF_Visita_Hostalric+taller_pa_tomaquet_coberta

Avui hem anat a Hostalric, una petita i bonica població emmurallada situada a uns 60 km al nord de Barcelona i coronada per una impressionant fortalesa del segle XVIII. Malgrat la pluja i el fred, una mica excepcional per a final d’bril, una trentena d’estudiants hem viatjat avui fins a Hostalric. Per començar la jornada hem pujat a dalt de tot de la torre dels Frares, des d’on hem pogut gaudir d’excel·lents vistes sobre la vila d’Hostalric i sobre tota la rodalia. Tot seguit hem visitat el centre gastronòmic Domus Sent Soví, on hem fet un “taller de pa amb tomàquet”; en què hem après a preparar aquest simple però deliciós plat de la cuina catalana i hem après a beure amb porró! Per divertir-nos una mica, que sempre va bé, després del taller hem fet un petit concurs informal de beure amb porró, en què tots els estudiants participants han demostrat una gran habilitat (podeu comprovar-ho amb les fotografies!). Moltes gràcies a tots els que heu vingut avui, malgrat la pluja i el fred! Esperem que us ho hàgiu passat bé, i esperem veure-us a tots en les pròximes sortides del VL!!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per diana-editor el 30 de Abril, 2016