ruta-barcelona-romana-medieval12

 

Avui, dissabte 1 d’octubre del 2016, el Voluntariat Lingüístic de la UPF hem començat un nou curs, i ho hem fet amb una visita per la Barcelona romana i medieval. Durant la visita, que hem organitzat en dos grups diferents, hem recorregut els principals espais tant de la Bàrcino romana com de la posterior poderosa ciutat medieval en què es va convertir Barcelona, com a capital de la Catalunya independent de l’època.

Moltes gràcies a tots els que heu assistit a aquesta primera visita del curs, que per a nosaltres és també l’inici d’un temps en el decurs del qual esperem poder compartir moltes coses, moltes experiències i molts bon moments amb vosaltres!! Fins aviat!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per admin el 2 de Octubre, 2016