Visita al Recinte Modernista de Sant Pau

Avui, dissabte 22 d’octubre del 2016, el Voluntariat Lingüístic de la UPF hem visitat el recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau, una autèntica meravella arquitectònica creada per Lluís Domènech i Montaner i que es va construir entre els anys 1901 i 1930 per substituir l’antic Hospital de la Santa Creu, situat al barri del Raval, que havia estat durant més de cinc segles l’hospital general de Barcelona.

L’Hospital de Sant Pau, que l’any 1997 va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, va ser en el seu temps un dels hospitals més avançats d’Europa, i en aquests darrers anys s’ha restaurat i ha recuperat la seva esplendor inicial. Una esplendor de la qual hem pogut gaudir avui i que ens ha permès endinsar-nos en la meravellosa arquitectura modernista que va predominar a Catalunya i en altres països d’Europa durant els primers anys del segle XX. Moltes gràcies a tots els que, malgrat la pluja amb què avui ens hem llevat a Barcelona, heu assistit a aquesta interessant visita. Esperem veure-us a tots en pròximes visites del Voluntariat Lingüístic!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per admin el 22 de Octubre, 2016