croscat3

Avui dissabte, 29 d’octubre del 2016, al Voluntariat Lingüístic de la UPF hem aprofitat el bon temps i les magnífiques temperatures per anar a conèixer la vila de Ripoll i el seu bonic monestir, que es consideren ‘el bressol’ o punt fundacional de la nació catalana.

Després d’aquesta interessant lliçó d’història sobre el terreny, hem anat a dinar al Centre d’Acollida Turística de Ripoll, on hem après a fer pa amb tomàquet, que hem combinat amb bons embotits i formatges i amb una mica de vi. I, de postres, hem pogut degustar unes bones castanyes torrades i uns panellets, que hem acompanyat amb un gotet de moscatell.

Després d’aquest ‘taller de pa amb tomàquet’ i d’aquesta castanyada hem anat fins a la zona volcànica de la Garrotxa, on hem fet una bonica excursió que ens ha dut fins al volcà del Croscat. Allà hem pogut conèixer i veure la història i la formació d’aquesta zona volcànica, una de les més importants d’Europa.

Moltes gràcies a tots els que heu assistit avui a aquesta sortida, en aquest radiant dissabte de novembre! Esperem veure-us a tots ben aviat en pròximes visites del VL!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrit per admin el 29 de Octubre, 2016